Girls with Guitars (UK/US)

Tre hårdtslående, musikalske og effektive damer indtager Kulissen denne tidlige forårslørdag.

Bag navnet gemmer sig Dani Wilde, Victoria Smith og Samantha Fish – en hot trio af erfarne bluesrockere, der i ’12 fortsætter deres fælles turne fra i fjor. Blues-damerne er dette års udgave af Blues Caravan, og der bliver damp på kedlerne.

Yngst i selskabet er den 22-årige guitarist Samantha Fish fra Kansas, som i fjor udgav sit første solo-album ”Runaway” til begejstrede anmeldelser. Hun suppleres af to englændere, den rutinerede guitarist Dani Smith med det eminente fingerspil og den soul’ede stemme samt bassist Victoria Smith, der har spillet alt fra punk til Motown, og som regnes blandt de bedste unge bassister i sit hjemland. De tre Girls With Guitars suppleres af trommeslager Denis Palatin – tilsammen er der sat vand over til en skoldhed aften på Kulisselageret.

Aftenens opvarmere; Blues Express er et af de mest spændende lokale bluesnavne.
Bandet medvirker bl.a. ved finalen i en stor international blues-konkurrence i Berlin. Blues Express er Anette Dyrlund (vokal), Frederik Tygesen (guitar), Rasmus Bruun (bas), Jonathan S. Jensen (keyboards) og Mathias R. Nielsen (trommer).

Info

Girls with Guitars (UK/US)

support: Blues Express

 

Genre: Blues

 

Dato: l�rdag 10/3 kl. 22.00

Dørene åbner kl. 21.00

 

Arrangør: BluesKartellet

 

 

Links

  • Facebook

Galleri og arkiv
Vælg år  

Billeder fra koncerten
side 1/2   frem »

© Copyright 2001-2016 KulisseLageret | Program | Kontakt | Myspace | Facebook